lauantai 13. marraskuuta 2010

Valmentajalta: Ei hajua ilman savua, ei savua ilman tulta...

Perjantain treeneissä piti katseen olla jo kohti tulevan viikon torstain kohtaamista Halikon Hakoniskoja vastaan. Edellisestä kohtaamisesta jäi jotain hampaankoloon vaikka silloinkin peliin lähdimme asenteella ”Tulta päin…tai jotain”.

Ehkä meidän joukkueen pitää nyt hieman rauhoittaa tuota valmistautumista ennen tulevia pelejä, sillä saimme kauppaoppilaitoksen liikuntasalin jo vartissa täyteen palomiehiä. Joku käy nyt kovasti ylikierroksilla, jalat käyvät kuin tulisilla hiilillä, savu nousee jo korvista jne.

Treenit alkoivat normaalisti pallottelulla, kun yhtä äkkiä kuului kovaa särinää. Odotimme salin katossa olevan lampun sammumista, mutta sen sijaan liikuntasaliin leijaili tuuletusaukoista ei niin mukavan tuoksuista hajua. Jossain kärähti, mutta missä?

Soitto hätänumeroon ja ensin rauhallisesti selittäen, että olemme kauppaoppilaitoksen liikuntasalissa ja plää plää plää, osoite joku Kreetankuja ja kauppaopisto…Nainen siellä toisessa päässä:

”Pitäähän sun nyt tietää missä sä olet, kauppaoppilaitoksella vai kauppaopistossa.”

ja sit paloi pinna….

”No, kauppaoppilaitoksella, joku Juhaninkuja, täällä me ollaan”.

Raision palolaitokselta saapui iloksemme neljä palomiestä, toinen toistaan komeampia. Siinä sitten seurasimme jännittyneinä, että tuleeko sitä toimintaa vai ei! Toisten keskittyessä palomiesten ulkonäköön…ilman piilolinssejä!

Että tällaiset treenit tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti