keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Mystinen "korkeanpaikanleiri" lähestyy!

Huomenna Loimu lähtee Halikkoon ottamaan revanssin Hakoniskoja vastaan! Minna on kehittänyt varta vasten kuvioita, joilla Halikkoa lähdetään kaatamaan.

Viime perjantain savusukellusharjoituksesta selvittyään joukkue on saanut uusia haasteita: flunssa-aalto vyöryy valtoimenaan. Joltain on jäänyt Gefilukset juomatta, sillä ennen keskiviikon harjoituksia joukkue kärsi huomattavasta pelaajapulasta. Toivottavasti valkosipulichilipitoinen ruokavalio, jota suosittelen kaikille, pelastaa joukkueen.

Keskiviikon harjoituksissa jännitys tulee olemaan käsin kosketeltavissa. Rakas valmentajamme sekä mahtava kakkoskoutsi Pete ovat suunnitelleet tähän asti korkeanpaikanleiri-nimellä kulkenutta viikonloppua koko tiimille. Pelaajilla ei ole tietoa minne päin Suomea ollaan lähdössä, eikä mitä tekemään. Lähtö lauantaiaamuna, paluu sunnuntai-iltana. Maanantaina Minna raotti verhoa hiukan, ja jakoi listan mukana tarvittavista tavaroista, ihan kuin Power Cupissa!

Keskiviikon treeneissä on tarkoitus kertoa matkan ensimmäinen etappi. Jos Minna on hakenut ohjeet perinteisesti Enirosta, voi olla, että valmentajat saavat odotella pelaajiaan paikan päällä pitkään. Ja turhaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

EeeeeenirOOOOOOOO!

Lähetä kommentti