torstai 28. lokakuuta 2010

Minna kuittaa pelin: Jebou!

Tästä se voittoputki tytöt alkaa. Kentän laidalta peliä seuranneena on hienoa huomata, että askel askeleelta, peli peliltä saavutamme kakkossarjan parhaimmistoa. Tänäänkin olimme monesti pistejohdossa, mutta hallitsemme toistaiseksi askeleet taaksepäin paremmin kuin eteenpäin. Suunta kuitenkin on oikea.

Ensimmäisessä erässä saimme huomata, että joukkueen niin tapahtumarikas harjoitusviikko onnettomuuksineen aiheutti sen, että kovin lähelle toisiamme emme uskaltautuneet. Näin joukkuehenki jäi heti kättelyssä saavuttamatta, kun turvaväli pisteen saannin jälkeenkin oli vähintään se kolme metriä. Peli näytti lähinnä pannukakulta, joka ei noussut lainkaan. Juttu liberoistamme on todennäköisesti saavuttanut myös Salon seudun, sillä vastustaja teki liberoistamme täysin tarpeettomat suuntaamalla lyöntinsä ja syöttönsä muualle kuin vitoskulmaan.

Vaikka joukkueessamme on kolme ”puuma”naista, ei puumien ketteryys ja oveluus saavuttanut loistokkaita hetkiä. Toisessa erässä olisi toivonut pannukakun jo kohoavan, mutta joukkueemme ei saavuttanut riittävää lämpöä, jotta tämä olisi tapahtunut.

Kolmannessa erässä huomasimme, että Erkkiä ei näkynyt katsomossa kannustamassa joukkuettamme. Saimme siis unohtaa pannukakun kohottamisen, sillä leivinjauhe oli unohtunut taikinasta. Valmentaja ei ole vaipunut peliesityksen jälkeen epätoivoon, sillä pelata te tytöt kyllä osaatte. Kolmannen erän ensimmäinen pallo oli lentopalloa parhaimmillaan, tuli lyöntiä ja puolustusta molemmilta joukkueelta yhtä tehokkaasti, ja mikä tärkeintä me voitimme sen pallon. Pitää nähdä mikä on taitoa, mikä on huonoa valmistautumista, mikä on asennetta sekä ymmärtää, että kaikki nämä kulkevat käsi kädessä.

Ensi viikolla laitamme pannukakun uuniin hyvissä ajoin, kohotamme sen hyvin ennen peliä ja nautiskelemme joka palasesta pelin edetessä…..sen Erkin seuratessa katsomossa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti